Met SolaredgePakketten
DMEGC
370 WATTPIEK

€5578,- INCL BTW

* gratis btw teruggave dienst voor particulieren

OFFERTE AANVRAGENPAKKETTEN
10X
BTW
DIENST
TERUGGAVE
*GELDIG TOT 01-02-2022
UITSLUITEND BEDOELD VOOR PARTICULIERE KLANTEN
Brochure Winkel

Deskundig en eerlijk advies

Bij ons krijgt u uitsluitend deskundig en eerlijk advies over zonnepanelen. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Top kwaliteit

Wij werken alleen met zonnepanelen van Tier 1-producenten. De reden is simpel: niet alleen de kwaliteit is beter, maar ook de garanties zijn beter geregeld.

Vakkundige installatie

De installatie van onze zonnepanelen wordt bij ons ten alle tijden met zorg uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren monteurs.

Levering en installatie

Door een strakke samenwerking kunnen wij garanderen dat er binnen 4 weken een installatie gepland kan worden om u te voorzien van zonne-energie.

Betrouwbare zonnepanelen in Breda

Wilt u meehelpen met de vergroening van Nederland? Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en zijn ook nog eens een financieel aantrekkelijke investering. Duurzame energie is een trend, maar ook een noodzakelijke verandering om af te stappen van vervuilende energiebronnen. Wilt u meer informatie over zonnepanelen in Breda? Onze adviseurs zijn er om u deskundig en eerlijk te vertellen over de mogelijkheden. Naast zonnepanelen in Breda leveren wij ook zonnepanelen in Den Bosch, Dordrecht, Tilburg en Utrecht. U kunt onze verschillende pakketten online bekijken. Bij Zonnepaneelduo werken we uitsluitend met top fabrikanten, die hoge kwaliteit en garanties bieden. We blijven gedurende het hele proces betrokken en onze service stopt niet na installatie. Ook onderhoud, monitoring en testen valt onder onze taken. Het is mogelijk een pakket van 6 – 15 panelen te bestellen.

Zonnepanelen in Breda met een hoog rendement

Om de aanschaf van zonnepanelen financieel aantrekkelijk te maken, heeft u een hoog rendement nodig. Dit is ook essentieel om daadwerkelijk in uw energiebehoefte te kunnen voorzien. Tegenwoordig gebruiken we de hele dag door elektrische apparaten van waterkokers, laptops en televisies tot boxen en lampen. Onze elektrische apparaten werken op wisselstroom, terwijl een zonnepaneel gelijkstroom produceert. Een omvormer moet ervoor zorgen dat de geproduceerde stroom via de meterkast in uw stroomnetwerk terecht komt. De kwaliteit en het rendement van de omvormer zijn hierbij heel belangrijk. Zonder een goede omvormer kunnen uw zonnepanelen hun potentieel niet evenaren. Daarom maken wij gebruik van omvormers van betrouwbare merken, zoals Growatt, Solax, Solaredge en Goodwe.

Zonnepanelen Breda

Op weg naar een duurzaam Nederland

Bij Zonnepaneelduo zijn we er trots op dat we een vermogensgarantie bieden op onze zonnepanelen in Breda. Na 25 jaar hebben ze tenminste nog 80% van hun vermogen en bij sommige exemplaren ligt dit percentage zelfs op 90%. Installatie en onderhoud worden ten alle tijden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs en de noodzakelijke aanpassingen aan de meterkast wordt ook door hen geregeld. Na het leggen van de zonnepanelen blijven we de kwaliteit constant monitoren met een slimme meter, die u gemakkelijk in een app kunt aflezen. Ook voeren we testen uit met zonnepanelen om onze producten en onze service te verbeteren. Heeft u nog vragen over onze zonnepanelen in Breda? Wilt u deskundig en eerlijk advies op maat of een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten? Neem dan contact met ons op via e-mail of via de telefoon. Wij staan u graag te woord en hopen samen te kunnen bouwen aan een duurzaam Nederland.