Met SolaredgePakketten
DMEGC
370 WATTPIEK

€5578,- INCL BTW

* gratis btw teruggave dienst voor particulieren

OFFERTE AANVRAGENPAKKETTEN
10X
BTW
DIENST
TERUGGAVE
*GELDIG TOT 01-02-2022
UITSLUITEND BEDOELD VOOR PARTICULIERE KLANTEN
Brochure Winkel

Deskundig en eerlijk advies

Bij ons krijgt u uitsluitend deskundig en eerlijk advies over zonnepanelen. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Top kwaliteit

Wij werken alleen met zonnepanelen van Tier 1-producenten. De reden is simpel: niet alleen de kwaliteit is beter, maar ook de garanties zijn beter geregeld.

Vakkundige installatie

De installatie van onze zonnepanelen wordt bij ons ten alle tijden met zorg uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren monteurs.

Levering en installatie

Door een strakke samenwerking kunnen wij garanderen dat er binnen 4 weken een installatie gepland kan worden om u te voorzien van zonne-energie.

Zonnepanelen in Den Bosch met een hoog rendement

Bij Zonnepaneelduo werken we aan een duurzaam Nederland. Vindt u vergroening ook belangrijk en zegt u nee tegen vervuiling? Wilt u investeren in uw energiebehoefte en afstappen van traditionele energiebronnen? Dan zijn zonnepanelen in Den Bosch beslist een aanrader. Onze vakkundige adviseurs vertellen u alles dat u moet weten over duurzame energie en de verschillende pakketten. Wij helpen u bij uw keuze en leveren uitsluitend zonnepanelen in Den Bosch van top kwaliteit, die zijn geproduceerd door betrouwbare fabrikanten. Buiten Den Bosch leveren we ook zonnepanelen in Breda, Dordrecht, Tilburg en Utrecht.

Hoog rendement

Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van elektrische apparaten, zoals laptops, televisies, e-readers, waterkokers en staafmixers. Ons leven is bijna niet meer voor te stellen zonder hulpmiddelen en daardoor groeit onze energiebehoefte constant. Door te investeren in zonnepanelen met een hoog rendement kunt u uw energieverbruik bewuster en goedkoper maken. Daarvoor is een goede omvormer essentieel. Zonnepanelen produceren gelijkstroom, terwijl uw apparaten op wisselstroom werken. Een omvormer van hoge kwaliteit zorgt voor een hoger rendement. Daarom gebruiken wij alleen omvormers van betrouwbare merken als Solaredge, Growatt, en Enphase. Deze merken stellen ons in staat het rendement van uw zonnepanelen in Den Bosch te monitoren.

Zonnepanelen Den Bosch

Van installatie tot monitoring

Uw zonnepanelen in Den Bosch worden geïnstalleerd door een gecertificeerde monteur, die ook meteen uw meterkast onder de loep neemt en indien nodig een slimme meter aanbrengt. Onze service stopt niet bij de installatie van zonnepanelen. Naast de installatie nemen wij ook de monitoring voor onze rekening, zodat we u kunnen garanderen dat het vermogensrendement na 25 jaar nog steeds minimaal 80% is. We zijn constant bezig met het testen van zonnepanelen om de kwaliteit te verbeteren en onze service te verbeteren.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze zonnepanelen in Den Bosch? Twijfelt u welk pakket het beste past bij uw woning of bedrijf? Bent u benieuwd naar het advies van onze deskundigen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen om een beter beeld te krijgen van de kosten en de baten? We staan u graag te woord! U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Ook voor feedback zijn we altijd bereikbaar. Mochten we onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om u meteen te woord te staan, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.