Met SolaredgePakketten
DMEGC
370 WATTPIEK

€5578,- INCL BTW

* gratis btw teruggave dienst voor particulieren

OFFERTE AANVRAGENPAKKETTEN
10X
BTW
DIENST
TERUGGAVE
*GELDIG TOT 01-02-2022
UITSLUITEND BEDOELD VOOR PARTICULIERE KLANTEN
Brochure Winkel

Deskundig en eerlijk advies

Bij ons krijgt u uitsluitend deskundig en eerlijk advies over zonnepanelen. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Top kwaliteit

Wij werken alleen met zonnepanelen van Tier 1-producenten. De reden is simpel: niet alleen de kwaliteit is beter, maar ook de garanties zijn beter geregeld.

Vakkundige installatie

De installatie van onze zonnepanelen wordt bij ons ten alle tijden met zorg uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren monteurs.

Levering en installatie

Door een strakke samenwerking kunnen wij garanderen dat er binnen 4 weken een installatie gepland kan worden om u te voorzien van zonne-energie.

Zonnepanelen in Dordrecht met een hoog rendement

Helpt u mee met de vergroening van Nederland? Of wilt u gewoon besparen op uw energie rekening? Zonnepanelen in Dordrecht zijn een duurzaam initiatief voor traditionele energiebronnen. Bij Zonnepaneelduo willen we u helpen om de keuze te maken voor een groene toekomst en tegen vervuiling. Wij geven eerlijk en deskundig advies over zonnepanelen en leveren alleen zonnepanelen van top fabrikanten met panelen van hoge kwaliteit. Gedurende de hele levensloop van de zonnepanelen blijven we betrokken. Voor ons stopt het niet na de installatie. Ook daarna assisteren wij bij onderhoud en het op peil houden van het rendement. Wij zijn er trots op dat onze zonnepanelen in Dordrecht na 25 jaar nog steeds minstens een vermogen van 80% hebben. Wij leveren ook zonnepanelen in Tilburg, Breda, Den Bosch en Utrecht en het rest van het land.

Ons aanbod van zonnepanelen in Dordrecht

Wij leveren zonnepanelen in Dordrecht en omgeving. Daarbij is de omvormer heel belangrijk. Een zonnepaneel produceert gelijkstroom, maar al onze elektrische apparaten werken op wisselstroom. Een omvormer kan het rendement van uw zonnepanelen maken of breken. Daarom werken wij alleen met omvormers van merken als Enphase, Solaredge en Growatt. Deze omvormers stellen ons in staat het rendement te monitoren en bieden garanties tot 25 jaar. Zonnepaneelduo helpt u bij de installatie van uw zonnepanelen in Dordrecht. Onze monteurs beschikken over de juiste diploma’s en ervaring. Ook zal de installatie worden aangesloten in de meterkast.  Na installatie blijven wij de kwaliteit van uw zonnepanelen en de omvormer monitoren.

Zonnepanelen Dordrecht

Een betrokken specialist

Bij Zonnepaneelduo staan we bekend om onze betrokkenheid. Gedurende het hele proces testen wij de kwaliteit van zonnepanelen en leveren wij vermogensgarantie. We zijn enthousiast om samen met u stappen te zetten richting een duurzamer Nederland. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Onze adviseurs kunnen u voorzien van deskundig en eerlijk advies. Heeft u feedback, ideeën hoe wij onze service kunnen verbeteren of wilt u gewoon iets kwijt? Ook dan staan we u graag te woord. Als we onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om u te spreken, bellen we u zo snel mogelijk terug. We bieden verschillende soorten pakketen zonnepanelen in Dordrecht, variërend in aantal en merk. Zo kunt u een zonnepanelen pakket van Growatt aanschaffen van 6 – 15 zonnepanelen.