Met SolaredgePakketten
DMEGC
370 WATTPIEK

€5578,- INCL BTW

* gratis btw teruggave dienst voor particulieren

OFFERTE AANVRAGENPAKKETTEN
10X
BTW
DIENST
TERUGGAVE
*GELDIG TOT 01-02-2022
UITSLUITEND BEDOELD VOOR PARTICULIERE KLANTEN
Brochure Winkel

Deskundig en eerlijk advies

Bij ons krijgt u uitsluitend deskundig en eerlijk advies over zonnepanelen. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Top kwaliteit

Wij werken alleen met zonnepanelen van Tier 1-producenten. De reden is simpel: niet alleen de kwaliteit is beter, maar ook de garanties zijn beter geregeld.

Vakkundige installatie

De installatie van onze zonnepanelen wordt bij ons ten alle tijden met zorg uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren monteurs.

Levering en installatie

Door een strakke samenwerking kunnen wij garanderen dat er binnen 4 weken een installatie gepland kan worden om u te voorzien van zonne-energie.

Zonnepanelen in Tilburg van top fabrikanten

Helpt u mee met de vergroening en verduurzaming van Nederland? Zegt u nee tegen kernenergie en vervuilende energiebronnen? Duurzame energie is anno 2021 een modewoord, maar ook essentieel om in harmonie met de natuur te leven en een fijne wereld achter te laten voor onze kinderen. Zonnepanelen vragen om een flinke investering, maar zijn ook een investering die zich terugbetaalt. Onze adviseurs kunnen u helpen bij de keuze voor zonnepanelen in Tilburg. Ze geven eerlijk, deskundig en onafhankelijk advies over zonnepanelen van top fabrikanten. Wij leveren alleen zonnepanelen van hoge kwaliteit met een vermogensgarantie. Naast zonnepanelen in Tilburg leveren wij ook zonnepanelen in Breda, Den Bosch, Dordrecht en Utrecht.

Een hoog rendement

Wij zijn trots op onze zonnepanelen in Tilburg met een hoog rendement. Dat hoge rendement ontstaat echter niet zomaar en daarom zijn wij van Zonnepaneelduo bij alle stappen betrokken. Wij adviseren, installeren, onderhouden en monitoren om de kwaliteit van uw zonnepanelen te kunnen garanderen. Een goede omvormer is daarbij essentieel. Zonnepanelen produceren gelijkstroom, terwijl alle apparaten in uw huis werken op wisselstroom. Om niet te veel energie verloren te laten gaan, is een goede omvormer noodzakelijk. Wij werken met omvormers van betrouwbare merken, zoals Solax, Solaredge, Growatt en Goodwe. Deze omvormers stellen ons in staat hun prestaties te monitoren en bieden garanties tot 25 jaar.

Zonnepanelen Tilburg

Ons aanbod aan zonnepanelen in Tilburg

We bieden verschillende pakketen zonnepanelen aan in Tilburg en omgeving. Zo kunt u een pakket van 6, maar ook met 15 panelen kiezen. Bij al onze zonnepanelen geldt een vermogensgarantie van 80% na 25 jaar. Ook blijven we betrokken gedurende de levensloop. Onze service stopt niet na de installatie. Onze vakkundige, gecertificeerde monteurs helpen u met het onderhoud, het halen van het hoogst mogelijke rendement en het testen van de kwaliteit van uw zonnepanelen. Bij Zonnepaneelduo geloven we in kwaliteit, klantgerichtheid en betrokkenheid. Samen willen we werken aan een duurzame wereld!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen in Tilburg? Heeft u twijfels over de juiste hoeveelheid zonnepanelen voor uw energiebehoefte of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan stellen wij het op prijs, als u contact met ons opneemt. Dit kan telefonisch of per e-mail. We voorzien u uiteraard zo spoedig mogelijk van een passend antwoord. Onze adviseurs staan altijd klaar om u eerlijk en deskundig advies te geven.