Met SolaredgePakketten
DMEGC
370 WATTPIEK

€5578,- INCL BTW

* gratis btw teruggave dienst voor particulieren

OFFERTE AANVRAGENPAKKETTEN
10X
BTW
DIENST
TERUGGAVE
*GELDIG TOT 01-02-2022
UITSLUITEND BEDOELD VOOR PARTICULIERE KLANTEN
Brochure Winkel

Deskundig en eerlijk advies

Bij ons krijgt u uitsluitend deskundig en eerlijk advies over zonnepanelen. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Top kwaliteit

Wij werken alleen met zonnepanelen van Tier 1-producenten. De reden is simpel: niet alleen de kwaliteit is beter, maar ook de garanties zijn beter geregeld.

Vakkundige installatie

De installatie van onze zonnepanelen wordt bij ons ten alle tijden met zorg uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren monteurs.

Levering en installatie

Door een strakke samenwerking kunnen wij garanderen dat er binnen 4 weken een installatie gepland kan worden om u te voorzien van zonne-energie.

De beste zonnepanelen in Utrecht

Duurzame energie is anno 2021 een trend, maar ook daadwerkelijk essentieel voor de vergroening van onze samenleving. Kiezen voor zonnepanelen is kiezen voor een mooie wereld voor onze kinderen, voor klimaatdoelen en tegen vervuiling. Zonnepanelen zijn een duurzame oplossing voor onze alsmaar groeiende energiebehoefte. Bij Zonnepaneelduo helpen we u met het volledige traject. We geven u eerlijk en deskundig advies, leveren top kwaliteit zonnepanelen in Utrecht en omgeving, helpen u met de installatie en het onderhoud. Gedurende de levensduur van uw zonnepanelen blijven wij betrokken om u te ondersteunen bij het halen van het hoogste rendement. Wij helpen u graag om groen en duurzaam te leven!

A-kwaliteit en rendement

Wij geloven in kwaliteit en adviseren u daarom eerlijk en transparant over de beste zonnepanelen voor uw woning of bedrijf. Soms is goedkoop uiteindelijk duurkoop. We realiseren ons dat zonnepanelen een behoorlijke investering zijn, maar met een hoog rendement verdient u uw keuze voor vergroening zeker terug. Om een hoog rendement te bereiken is een goede omvormer erg belangrijk. Onze elektrische apparaten, van waterkokers tot televisies en lampen, werken namelijk op wisselstroom. Zonnepanelen winnen echter gelijkstroom, die later moet worden omgezet naar wisselstroom, die via de meterkast in ons stroomnetwerk terecht komt. Een omvormer kan het rendement van uw zonnepanelen maken of breken. Daarom gebruiken wij alleen omvormers van betrouwbare merken, zoals Goodwe, Growatt, Solaredge en Solax. Het is mogelijk het rendement van deze omvormers te monitoren en bovendien ontvangt u een garantie tot 25 jaar.

Zonnepanelen Utrecht

Installatie en meterkast

Zonnepaneelduo regelt de installatie van uw zonnepanelen in Utrecht en de noodzakelijke aanpassing aan uw meterkast. In uw meterkast installeren we een extra aansluitgroep en een slimme meter. Onze monteurs beschikken altijd over de juiste diploma’s en de vereiste ervaring. Ook voor onderhoud kunt u later bij ons terecht. Een keuze voor zonnepanelen in Utrecht is dus niet alleen een duurzame, maar ook een verstandige en zorgeloze keuze. Wij blijven betrokken en garanderen u dat uw zonnepanelen na 25 jaar tenminste nog op een vermogen van 80% zitten. Ook werken we alleen met top kwaliteit zonnepanelen en fabrikanten en voeren we continu testen uit om de werking van zonnepanelen te controleren en te optimaliseren.

Contact opnemen over zonnepanelen in Utrecht

Heeft u vragen of wilt u advies? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij geven deskundig, eerlijk en vrijblijvend advies. Ook het aanvragen van een vrijblijvende offerte behoort tot de mogelijkheden. Samen zetten we een stap in de richting van grootschalige vergroening van Nederland! Wij leveren ook zonnepanelen in Dordrecht, Tilburg, Breda en Den Bosch.